Treceți la conținutul principal

Atelier de gatit vegan si raw vegan




Aventura mea in domeniul alimentatiei raw vegane  a inceput in 2007 si cred ca asta mi-a schimbat viata. In urma unei operatii am renuntat la carne si 3 ani mai tarziu, pe 1 ianuarie, am inceput aceasta calatorie minunata in lumea hranei vii, a alimentelor neprocesate.
Am citit mult despre alimentatia cruda  si am aflat  ca aceasta alegere vine la pachet cu multe alte beneficii, cum ar fi detoxifierea organismului, eliminarea kilogramelor in plus, prevenirea racelilor si a altor sensibilitati, imbunatatirea digestiei si a imunitatii.
Dar am fost surprinsa  cand am vazut ca aceste beneficii s-au aratat si la mine, si am slabit aproape 10 kg in mai putin de jumatate de an in care am mancat tot ce am dorit (raw food style of course) , si ca de atunci mi-am mentinut acea greutate, racelile m-au ocolit, m-am simtit mult mai plina de energie, mai tanara si mai frumoasa…
Hrana vie mi-a adus in cale oameni minunati de la care am invatat despre nutritie, feminitate, yoga, meditatie, reiki, reflexoterapie faciala, rejuvenare.
Va invit sa petrecem cateva ore impreuna, in care sa povestim despre
- cum sa mananci pentru a fi fericit si plin de energie  
- combinatii alimentare benefice
- despre apa, respiratie, miscare
- retete simple care se pot incadra in stilul de viata modern si incarcat, folosind doar  fructe, legume, seminte si nuci
 - ustensile si tehnici folosite in bucataria raw vegana
 - tips and tricks, si sa gatim impreuna “fara sa gatim” cele mai gustoase, sanatoase si simple preparate.

Haideti sa ne bucuram impreuna de roadele pamantului.
Enjoy your life!
Gabriela

Atelierele se organizeaza in toata tara!

Inscrieri: Gabriela Ilas, 0722264905, gabriela_ilas@yahoo.com


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bombonele de susan

Ingrediente: 150g susan 1 lingurita coriandru 1 lingurita scortisoara 3 linguri miere Susanul si coriandrul se macina fin in rasnita de cafea, se rastoarna intr-un bol. Se adauga scortisoara si mierea si se amesteca bine. Se formeaza bombonele care se tavalesc prin susan si se mananca cu pofta :) 

Baton gustos si sanatos

Ingrediente: -1 cescuta seminte crude de floarea soarelui -1 cescuta seminte crude de dovleac -1 cescuta fulgi de orz, ovaz, grau.... Ingredientele de mai sus se macina (eu am folosit blenderul), d upa care se pun in robot (cu lama in "S" metalica) si se amesteca cu: -2 linguri ulei de cocos  -2-3 linguri miere -2-3 linguri cacao pudra -2-3 linguri seminte de in macinate -2-3 linguri seminte de canepa -2-3 linguri de susan -putina sare de mare Rezulta o compozitie ca o coca. Intr-un vas dreptunghiular pe o foaie de copt (ca sa nu se lipeasca compozitia de vas)  se pune "coca" presand usor cu o lingura. Se da la congelator pentru cateva ore, dupa care se pot taia diferite forme. Eu le dau forma de batoane pe care le impachetez in folie de aluminiu. Este o gustare perfecta pentru Miruna la scoala, sau pentru mine cand plec la drum.