Treceți la conținutul principal

Atelier de gatit vegan si raw vegan




Aventura mea in domeniul alimentatiei raw vegane  a inceput in 2007 si cred ca asta mi-a schimbat viata. In urma unei operatii am renuntat la carne si 3 ani mai tarziu, pe 1 ianuarie, am inceput aceasta calatorie minunata in lumea hranei vii, a alimentelor neprocesate.
Am citit mult despre alimentatia cruda  si am aflat  ca aceasta alegere vine la pachet cu multe alte beneficii, cum ar fi detoxifierea organismului, eliminarea kilogramelor in plus, prevenirea racelilor si a altor sensibilitati, imbunatatirea digestiei si a imunitatii.
Dar am fost surprinsa  cand am vazut ca aceste beneficii s-au aratat si la mine, si am slabit aproape 10 kg in mai putin de jumatate de an in care am mancat tot ce am dorit (raw food style of course) , si ca de atunci mi-am mentinut acea greutate, racelile m-au ocolit, m-am simtit mult mai plina de energie, mai tanara si mai frumoasa…
Hrana vie mi-a adus in cale oameni minunati de la care am invatat despre nutritie, feminitate, yoga, meditatie, reiki, reflexoterapie faciala, rejuvenare.
Va invit sa petrecem cateva ore impreuna, in care sa povestim despre
- cum sa mananci pentru a fi fericit si plin de energie  
- combinatii alimentare benefice
- despre apa, respiratie, miscare
- retete simple care se pot incadra in stilul de viata modern si incarcat, folosind doar  fructe, legume, seminte si nuci
 - ustensile si tehnici folosite in bucataria raw vegana
 - tips and tricks, si sa gatim impreuna “fara sa gatim” cele mai gustoase, sanatoase si simple preparate.

Haideti sa ne bucuram impreuna de roadele pamantului.
Enjoy your life!
Gabriela

Atelierele se organizeaza in toata tara!

Inscrieri: Gabriela Ilas, 0722264905, gabriela_ilas@yahoo.com


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Frigarui cu salata de conopida Am pregatit aceasta reteta impreuna cu participantii din Tabara de pictura Hobby Art organizata la Pensiunea Inspire View din Bran. A fost o seara frumoasa si sper ca cei care au gatit cu mine vor incerca sa prepare frigaruile si acasa. Ingrediente Salata: Conopida, Seminte de canepa, Praz sau ceapa verde, Patrunjel, Ulei de masline, Zeama de lamaie, Sare roz de Hymalaia Frigarui: Ardei gras/capia, Ciuperci, Ceapa rosie, Castravete, Ananas, Gulie Marinata pt frigarui: Ulei de masline, Zeama de lamaie, Sos de soia Sos de caju : Caju hidratat cateva ore, zeama de lamaie, apa, sare, usturoi Mod de preparare Se spala conopida, se desface in buchetele mai mari si se proceseaza pentru cateva secunde in robot. Adaugam putina sare, suc de lamaie, un pic de ulei, patrunjel maruntit (dupa gust) si ceapa verde tocata; se omogenizeaza. Se pregateste intr-un bol marinata din ulei, sos de soia si zeama de lamaie. Se adauga legumele cu

Brownie cu nuci

Brownie cu nuci Ingrediente Blatul: 350 gr nuca romaneasca 350 gr migdale 10 - 12 curmale fara samburi 3-4 Lg miere 3-4 lg cu varf de pudra   de cacao 3 lg unt de cocos 1 Lg pudra de vanilie - optional 1 varf de sare Glazura: 4 Lg de miere 4 Lg cacao 4 Lg “cafea” solubila din orz 4 Lg unt de cocos 4 Lg apa • Procesam   migdalele si nucile   pana devin faina. • Adaugam restul ingredientelor si continuam procesarea pana obtinem o pasta lipicioasa. • Punem hartie de copt intr-o forma de tort sau tava si presam compozitia, aducand-o la o grosime de 2 degete. O dam la frigider peste noapte sau la congelator pentru 2 ore • Cand o scoatem de la rece, o taiem in patratele.   • Pentru glazura, amestecam toate ingredientele pana se transforma intr-o crema . O adaugam peste blatul din nuci. Poza o sa apara in curand ... :)

Bombonele de susan

Ingrediente: 150g susan 1 lingurita coriandru 1 lingurita scortisoara 3 linguri miere Susanul si coriandrul se macina fin in rasnita de cafea, se rastoarna intr-un bol. Se adauga scortisoara si mierea si se amesteca bine. Se formeaza bombonele care se tavalesc prin susan si se mananca cu pofta :)