Treceți la conținutul principal

Cea mai simpla dieta

Este ceva foarte simplu si evident....dar cei mai multi oameni nu o fac.
Iti poti reduce dimensiunea in talie doar prin simplul fapt de a nu mai rontai nimic intre mese... asteapta sa iti fie foame inainte de a te aseza la masa.DA...aceasta este cea mai simpla dieta!
Cati dintre voi reusesc sa faca acest lucru? De cele mai multe ori ne ridicam de la calculator in ideea unei binemeritate pauze - pe care ar trebui sa o folosim ca atare, facand cateva miscari de dezmortire a organismului - si noi ce facem, ne trezim cotrobaind - si asta se poate numi miscare, nu?  - cotrobaind dupa ceva de rontait.
Pentru a evita asemenea miscari necontrolate va propun sa beti un pahar mare cu apa plata si apoi sa va ridicati de pe scaun pentru o mica plimbare.
Probabil s-ar putea scrie o carte despre aceasta dieta, dar cele mai bune idei pot fi exprimate intr-o singura propozitie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Frigarui cu salata de conopida Am pregatit aceasta reteta impreuna cu participantii din Tabara de pictura Hobby Art organizata la Pensiunea Inspire View din Bran. A fost o seara frumoasa si sper ca cei care au gatit cu mine vor incerca sa prepare frigaruile si acasa. Ingrediente Salata: Conopida, Seminte de canepa, Praz sau ceapa verde, Patrunjel, Ulei de masline, Zeama de lamaie, Sare roz de Hymalaia Frigarui: Ardei gras/capia, Ciuperci, Ceapa rosie, Castravete, Ananas, Gulie Marinata pt frigarui: Ulei de masline, Zeama de lamaie, Sos de soia Sos de caju : Caju hidratat cateva ore, zeama de lamaie, apa, sare, usturoi Mod de preparare Se spala conopida, se desface in buchetele mai mari si se proceseaza pentru cateva secunde in robot. Adaugam putina sare, suc de lamaie, un pic de ulei, patrunjel maruntit (dupa gust) si ceapa verde tocata; se omogenizeaza. Se pregateste intr-un bol marinata din ulei, sos de soia si zeama de lamaie. Se adauga legumele cu

Brownie cu nuci

Brownie cu nuci Ingrediente Blatul: 350 gr nuca romaneasca 350 gr migdale 10 - 12 curmale fara samburi 3-4 Lg miere 3-4 lg cu varf de pudra   de cacao 3 lg unt de cocos 1 Lg pudra de vanilie - optional 1 varf de sare Glazura: 4 Lg de miere 4 Lg cacao 4 Lg “cafea” solubila din orz 4 Lg unt de cocos 4 Lg apa • Procesam   migdalele si nucile   pana devin faina. • Adaugam restul ingredientelor si continuam procesarea pana obtinem o pasta lipicioasa. • Punem hartie de copt intr-o forma de tort sau tava si presam compozitia, aducand-o la o grosime de 2 degete. O dam la frigider peste noapte sau la congelator pentru 2 ore • Cand o scoatem de la rece, o taiem in patratele.   • Pentru glazura, amestecam toate ingredientele pana se transforma intr-o crema . O adaugam peste blatul din nuci. Poza o sa apara in curand ... :)

Bombonele de susan

Ingrediente: 150g susan 1 lingurita coriandru 1 lingurita scortisoara 3 linguri miere Susanul si coriandrul se macina fin in rasnita de cafea, se rastoarna intr-un bol. Se adauga scortisoara si mierea si se amesteca bine. Se formeaza bombonele care se tavalesc prin susan si se mananca cu pofta :)