Follow by Email

vineri, 13 mai 2011

Iubiti viata!

Pentru a fi cu adevarat sanatosi trebuie sa ne dorim sa traim. Pentru a ne dori sa traim trebuie sa iubim viata! Si pentru a iubi aceasta viata trebuie sa credem in aceasta lume si sa credem in oamenii acestei planete, in ciuda a ceea ce vedem la stiri.
Trebuie sa vedem si sa recunoastem frumusetea incredibila a vietii noastre. Chiar acum, indiferent unde suntem, indiferent de situatia in care ne aflam, viata este uimitoare!
Abia atunci cand deschidem ochii, putem cu adevarat sa ne imbratisam viata si sa o traim pe deplin.
Si sanatatea va urma in mod natural...

2 comentarii:

 1. Chiar iubesc viata si chiar zambesc si rad in fiecare zi cu multa pofta si ....se vede!!! Of, chiar se vede si se simte! Si e atat de bine! DAR trebuie sa recunosc ca am resuit performanta abia dupa ce-am trecut de-o varsta. E usor sa spui "hai sa ne bucuram de viata" si mult mai greu sa te bucuri efectiv. Sa realizezi ca - asa cum e o anumita situatie în care te afli - viata merge mai departe, iar tu ai doar doua solutii: sa mergi mai departe zambind sau sa te vaiti in permanenta ca nu-ti merge bine. Pana la urma totul se rezuma la alegeri. :) Alege intelept!

  O zi frumoasa,
  Cristina

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, Cristina, ai dreptate...totul se rezuma la alegeri. Si pentru a alege ce e bine pentru fiecare cred ca trebuie sa incepem prin a accepta cine suntem, ce suntem, cum suntem,in speranta conectarii la linistea interioara, care ne permite sa fim atenti la ce se intampla in jurul nostru...
  O zi linistita, Gabriela

  RăspundețiȘtergere