Treceți la conținutul principal

Iubiti viata!

Pentru a fi cu adevarat sanatosi trebuie sa ne dorim sa traim. Pentru a ne dori sa traim trebuie sa iubim viata! Si pentru a iubi aceasta viata trebuie sa credem in aceasta lume si sa credem in oamenii acestei planete, in ciuda a ceea ce vedem la stiri.
Trebuie sa vedem si sa recunoastem frumusetea incredibila a vietii noastre. Chiar acum, indiferent unde suntem, indiferent de situatia in care ne aflam, viata este uimitoare!
Abia atunci cand deschidem ochii, putem cu adevarat sa ne imbratisam viata si sa o traim pe deplin.
Si sanatatea va urma in mod natural...

Comentarii

  1. Chiar iubesc viata si chiar zambesc si rad in fiecare zi cu multa pofta si ....se vede!!! Of, chiar se vede si se simte! Si e atat de bine! DAR trebuie sa recunosc ca am resuit performanta abia dupa ce-am trecut de-o varsta. E usor sa spui "hai sa ne bucuram de viata" si mult mai greu sa te bucuri efectiv. Sa realizezi ca - asa cum e o anumita situatie în care te afli - viata merge mai departe, iar tu ai doar doua solutii: sa mergi mai departe zambind sau sa te vaiti in permanenta ca nu-ti merge bine. Pana la urma totul se rezuma la alegeri. :) Alege intelept!

    O zi frumoasa,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Cristina, ai dreptate...totul se rezuma la alegeri. Si pentru a alege ce e bine pentru fiecare cred ca trebuie sa incepem prin a accepta cine suntem, ce suntem, cum suntem,in speranta conectarii la linistea interioara, care ne permite sa fim atenti la ce se intampla in jurul nostru...
    O zi linistita, Gabriela

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Frigarui cu salata de conopida Am pregatit aceasta reteta impreuna cu participantii din Tabara de pictura Hobby Art organizata la Pensiunea Inspire View din Bran. A fost o seara frumoasa si sper ca cei care au gatit cu mine vor incerca sa prepare frigaruile si acasa. Ingrediente Salata: Conopida, Seminte de canepa, Praz sau ceapa verde, Patrunjel, Ulei de masline, Zeama de lamaie, Sare roz de Hymalaia Frigarui: Ardei gras/capia, Ciuperci, Ceapa rosie, Castravete, Ananas, Gulie Marinata pt frigarui: Ulei de masline, Zeama de lamaie, Sos de soia Sos de caju : Caju hidratat cateva ore, zeama de lamaie, apa, sare, usturoi Mod de preparare Se spala conopida, se desface in buchetele mai mari si se proceseaza pentru cateva secunde in robot. Adaugam putina sare, suc de lamaie, un pic de ulei, patrunjel maruntit (dupa gust) si ceapa verde tocata; se omogenizeaza. Se pregateste intr-un bol marinata din ulei, sos de soia si zeama de lamaie. Se adauga legumele cu

Brownie cu nuci

Brownie cu nuci Ingrediente Blatul: 350 gr nuca romaneasca 350 gr migdale 10 - 12 curmale fara samburi 3-4 Lg miere 3-4 lg cu varf de pudra   de cacao 3 lg unt de cocos 1 Lg pudra de vanilie - optional 1 varf de sare Glazura: 4 Lg de miere 4 Lg cacao 4 Lg “cafea” solubila din orz 4 Lg unt de cocos 4 Lg apa • Procesam   migdalele si nucile   pana devin faina. • Adaugam restul ingredientelor si continuam procesarea pana obtinem o pasta lipicioasa. • Punem hartie de copt intr-o forma de tort sau tava si presam compozitia, aducand-o la o grosime de 2 degete. O dam la frigider peste noapte sau la congelator pentru 2 ore • Cand o scoatem de la rece, o taiem in patratele.   • Pentru glazura, amestecam toate ingredientele pana se transforma intr-o crema . O adaugam peste blatul din nuci. Poza o sa apara in curand ... :)

Bombonele de susan

Ingrediente: 150g susan 1 lingurita coriandru 1 lingurita scortisoara 3 linguri miere Susanul si coriandrul se macina fin in rasnita de cafea, se rastoarna intr-un bol. Se adauga scortisoara si mierea si se amesteca bine. Se formeaza bombonele care se tavalesc prin susan si se mananca cu pofta :)