Frigarui cu salata de conopida
Am pregatit aceasta reteta impreuna cu participantii din Tabara de pictura Hobby Art organizata la Pensiunea Inspire View din Bran.
A fost o seara frumoasa si sper ca cei care au gatit cu mine vor incerca sa prepare frigaruile si acasa.
Am pregatit aceasta reteta impreuna cu participantii din Tabara de pictura Hobby Art organizata la Pensiunea Inspire View din Bran.
A fost o seara frumoasa si sper ca cei care au gatit cu mine vor incerca sa prepare frigaruile si acasa.
Ingrediente
Salata: Conopida, Seminte de canepa, Praz sau ceapa verde, Patrunjel,
Ulei de masline, Zeama de lamaie, Sare roz de Hymalaia
Frigarui: Ardei gras/capia, Ciuperci, Ceapa rosie, Castravete, Ananas,
Gulie
Sos de caju: Caju hidratat cateva ore, zeama de lamaie,
apa, sare, usturoi
Mod
de preparare
Se
spala conopida, se desface in buchetele mai mari si se proceseaza pentru cateva
secunde in robot. Adaugam putina sare, suc de lamaie, un pic de ulei, patrunjel
maruntit (dupa gust) si ceapa verde tocata; se omogenizeaza.
Se
pregateste intr-un bol marinata din ulei, sos de soia si zeama de lamaie.
Se
adauga legumele curatate si taiate in bucati mai mari.
Se
aranjeaza orezul de conopida pe farfurie dupa care se pregatesc frigaruile
Pentru sos:
Se hidrateaza caju pt cel putin 2 ore, apoi se pune in blender
cu zeama de lamaie, sarea, usturoiul si putina apa. Gata J
Comentarii
Trimiteți un comentariu