Brownie
cu nuci
Ingrediente
Blatul:
350 gr nuca romaneasca
350 gr migdale
10 - 12 curmale fara samburi
3-4 Lg miere
3-4 lg cu varf de pudra de cacao
3 lg unt de cocos
Glazura:
4 Lg de miere
4 Lg cacao
4 Lg unt de cocos
4 Lg
apa
• Procesam migdalele si nucile
pana devin faina.
• Adaugam restul ingredientelor si continuam procesarea pana
obtinem
o pasta lipicioasa.
• Punem hartie de copt intr-o forma de tort sau tava si presam
compozitia, aducand-o la o grosime de 2 degete. O dam la
frigider
peste noapte sau la congelator pentru 2 ore
• Cand o scoatem de la rece, o taiem in patratele.
• Pentru glazura, amestecam toate ingredientele pana se transforma intr-o crema . O adaugam peste blatul din nuci.
• Pentru glazura, amestecam toate ingredientele pana se transforma intr-o crema . O adaugam peste blatul din nuci.
Poza o sa apara in curand ... :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu